Lieuwe Bekkema met pensioen

16 augustus 1982 ging Lieuwe als 25-jarige bij Nopper Beton aan het werk. Hij kwam bij de afdeling Prefab als calculator en later als kwaliteitscontroleur. Het werk bestond uit het controleren van mallen en Prefab elementen. Dit heeft hij 20 jaar gedaan en sinds 2002 is Lieuwe hoofd van de Prefab afdeling, een baan met veel variatie en uitdaging.

Lieuwe heeft in de loop van de jaren veel zien veranderen qua werkzaamheden en regelgeving en draagt zijn werkzaamheden met vertrouwen over aan zijn opvolger. Het contact en samenwerking met collega's en afnemers heeft hij altijd als erg plezierig ervaren. Hij kijkt met veel plezier terug op zijn tijd bij Noppert Beton.

Lieuwe is geen man van stilzitten! Hij gaat genieten van zijn pensioen en zal regelmatig te zien zijn op de voetbalvelden van de Drachtster Boys, waar hij al jaren erg actief bij betrokken is. Fietsen en tuinieren vindt hij ook erg leuk en kan het dan ook niet laten om ook bij iemand anders de tuin te doen "dan is het weer netjes", aldus Lieuwe. Voor een klus in en om het huis draait hij zijn hand ook niet om en aangezien zijn dochter net een huis heeft gekocht zal Lieuwe daar ook een helpende hand zijn!

Op vrijdag 13 september hebben we in de kantine van Noppert Beton tijdens een hapje en drankje stilgestaan bij het feit dat Lieuwe Bekkema met pensioen gaat.

De collega's van Noppert Beton en LBN wensen Lieuwe en zijn vrouw een hele fijne tijd toe, met veel geluk en gezondheid!